Підбірка подарункових наборів на всі події для рідних, друзів та колег

Уявіть, скільки часу ви витрачаєте для вибору подарунків та для їх пакування. Це ж спочатку потрібно обрати ідею, враховуючи інтереси людини, для якої ви готуєте подарунок. А потім обрати найкращий товар відповідно до якості, ціни та креативності. Шукаєте як скоротити цей час та витратити його на себе? Тоді ви за адресою! Розв’язання вашої проблеми – це купити подарункові набори. А тепер розглянемо їх детальніше, щоб ви витратили мінімум часу та порадували людину на максимум.

Подарункові набори для тих, хто вивчає англійську

Знання англійської мови – дуже важлива складова у сучасному світі, адже англійська й у роботі допоможе, і в подорожі знадобиться. Підтримуйте інтереси своїх близьких людей та подаруйте щось з користю. У наборі на вас чекає:

  • Блокнот в крапку Everyday English Notes з мінісетами;
  • Англійський календар 10 points, перекидний на кільцях, без прив’язки до року.

Із цим набором ви подаруєте гарний настрій та нові знання з лексики та граматики англійської мови.

Джерело: gifty.in.ua

Патріотичні подарункові набори

Ну і як же можна оминути нашу любов до України? Універсальний подарунок з патріотичною символікою та автентичними українськими орнаментами точно зігріє душу. Тут вже можна обрати з декількох варіантів на різний смак та бюджет.

Подарунки про стійкість, силу, незалежність – це набори “Нескорені”, “Разом до перемоги”, “Привіт зі Зміїного”. Це саме ті речі, які підіймають дух та нагадують про важливе. Набори різні, але дещо в них є спільне – унікальні дизайни від українських ілюстраторів на чашках, наклейках, значках та шевронах. Обирайте те, що до душі, та радуйте своїх близьких!

А якщо хочеться щось в етностилі, що буде дарувати затишок дому, радимо звернути свою увагу на подарунковий набір “Неофолк” з ароматичною свічкою, двома чашками, блокнотом та значком. Це ті самі речі, які нагадують про рідне.

І наостанок – для тих, хто любить робити свої образи яскравими та незабутніми – набір з трьох значків “Шлях” від каліграфа Євгена Берда.

66a9f63d78fe5.webp

Джерело: gifty.in.ua

Подарункові набори для планування

Планувати, планувати та ще раз планувати. Якщо ви знаєте таку людину – у нас є чудова ідея подарунків. Ви вже здогадалися про що йде мова? Звичайно ж, це естетичні та функціональні планери для додаткової мотивації:

  • Набір “It’s a plan” – це яскравий магнітний планер та 2 магнітних листівки, куди ви можете написати свої щирі побажання;
  • Набір “Good mood” для гарного настрою та планування – це також великий магнітний планер та 2 магнітні листівки, але вже з іншим дизайном;
  • Набір щоденників “4 Seasons” – це 1 блокнот на сезон для відчуття атмосфери кожної пори року разом з цікавими завданнями та ідеями англійською мовою.

Ну що ж, сподіваємося вам вдалося знайти відповідний подарунок для близької вам людини. Нагадуємо також не забувати радувати і себе подарунками!