Ринопластика: як проходить підготовка до операції

Ринопластика — єдина операція у своєму роді, що непідвладна трендам і модним віянням. Сучасні хірурги вже давно відійшли від запитів на «лялькові порцелянові» носики і керуються поглядами на натуральність, гармонійність і збереження індивідуальних рис зовнішності пацієнта. Саме тому операція вважається класикою хірургічного мистецтва. На сьогодні ринопластика стала доступною і за вартістю. Не лише зіркам Голлівуду випадає шанс скористатися можливостями хірургічної видозміни носа.

У клініці сучасної пластичної хірургії АNACOSMA  лікарі працюють за відшліфованими до автоматизму протоколами. Будь-яка форма носа з вродженими чи набутими дефектами піддається інноваційним технікам корекції закритої зберігаючої та відкритої ринопластики. За посиланням https://anacosmo.ua/uk/…/plastika-nosa/ можна дізнатись, яка на операцію ринопластика ціна залежно від складності.

AD_4nXfY7TimgzLoy1e0bjd7pLvS7Peh2G95IDFZH6TZv805havW6t91Ju7AYfy-uhywa69DpHEeRvyG1IRm9V7eW8BX-yIOG9EE5DPJF4RpHB4aheK-b1-LxBwRbh7ZGxyNUx5REQ_HoadIashIG9PW83x8FkOB?key=UFydFVJN8VbO0X6NAJhB-g

Безумовно, навіть незначна пластика носа з мінімальним переліком показань потребує попередньої підготовки до операції. Як підготуватися до ринопластики та що варто врахувати? Про це — далі у статті.

Особливості підготовчого етапу

  1. Будь-яка пластична операція починається з первинної консультації у лікаря і ринопластика — не виключення. На першій зустрічі зі спеціалістом пацієнт обговорює побажання щодо оновлення форми носа, а хірург окреслює реальні можливості ринопластики для кожного клінічного випадку.
  2. Другим етапом при підготовці до ринопластики є проведення обстежень, здача аналізів. Додатково хірург може призначити консультацію із терапевтом та анестезіологом для повного збору анамнезу та розʼяснення ходу операції. Всі необхідні аналізи потрібно здати за 2 тижні до операції, відколи й починається особливий період напередодні ринопластики.
  3. За 14 днів до операції необхідно припинити вживати алкоголь, палити та приймати препарати, що розріджують кров. Рекомендацій необхідно дотримуватись для швидкого загоєння тканин.
  4. Перед ринопластикою краще скасувати будь-які апаратні лазерні процедури, інʼєкції філерами та ботулотоксином в зону перенісся.
  5. Уникати механічних пошкоджень шкіри носа, сонячних опіків та хімічних реакцій на агресивні складові косметики.
  6. За кілька днів до операції не вживати жирну смажену та солону їжу, що провокує появу додаткових набряків на обличчі.
  7. За день до операції важливо добре виспатися та дати організму відпочити перед хірургічним втручанням.

У день ринопластики варто повністю довіритися пластичному хірургу, який точно знає, яким чином досягти бажаного результату!